A mára mintegy 130 főt foglalkoztató vállalat 1996-ban Győr iparkörnyékén 300 négyzetméteres üzemcsarnokot vásárolt, amelyet 1998-ban, majd 2000-ben is bővített, azonban az ugrásszerűen megnövekedett kereslet miatt a CNC Rapid Kft. 2007-ben új telephelyre költözött, mely megfelel a modern kor elvárásainak. A vállalat jelenleg 9000 négyzetméteres, légkondicionált csarnokban több mint 100 géppel működik.

Annak érdekében, hogy a vevői igényeket a tőle megszokott színvonalon végezhesse, az elmúlt években nagy összegű beruházásokat hajtott végre a társaság. A folyamatos fejlődés, a gyártásszervezés elősegítésére saját fejlesztésű termelésirányító rendszert vezettek be, amely lehetővé teszi a központosított rajz-, technológia- és dokumentációkezelést.

A 2016-os évet 2,50 milliárd forint bevétellel záró CNC Rapid Kft. ma már több mint 3000 féle alkatrészt gyárt, köztük égetőfúvókákat, villanymotor-, vasúti fékrendszer-, szivattyú alkatrészeket, ipari befogás- és megfogástechnikai gépalkatrészeket. A társaság elsősorban a kis és közepes sorozatú, magas komplexitású és precizitású alkatrészek előállítására specializálódott. A társaság jelenleg több ipari megrendelő európai szintű stratégiai beszállítója, ügyfelei közé tartozik többek között a Knorr Bremse, Grundfos, Leybold, Schunk és az Allison Transmission.

A vállalat számos minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik, egyebek mellett a TÜV forgácsolás, fémmegmunkálás, autóalkatrészek gyártása területre vonatkozó MSZ EN ISO 9001:2009, valamint a MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok követelményeinek is megfelel.

 

Weboldal:

www.cncrapid.hu

Adatlap az ELITE Growth oldalon: 

www.elite-growth.com/cncrapid

Kapcsolódó videók:

Kapcsolódó hírek:

Magyar vállalatok indították el a londoni tőzsde kereskedését

Hét magyar vállalat vezetője indította el a londoni tőzsde keddi kereskedését abból az alkalomból, hogy részvételükkel startolt el a Budapesti Értéktőzsde és a Londoni Tőzsde Csoport leányvállalataként működő ELITE közös vállalatfejlesztési programja. A BÉT stratégiájával összhangban az ELITE Program célja, hogy nemzetközi színvonalú képzést nyújtson olyan magyar vállalatoknak, melyek később akár egy tőkepiaci forrásbevonást is sikerrel megvalósíthatnak.

Bővebben