A XAPT portfóliójában olyan megoldások találhatók, amelyek a különböző méretű vállalkozások, vállalatok üzleti és ügyviteli folyamatainak hatékony és átlátható kezelését, elemzését és irányítását segítik. Szolgáltatásainak rendszere az ügyfelek üzleti folyamatainak és alkalmazásainak teljes életciklusát lefedi, a tanácsadástól kezdve a megvalósításon keresztül a folyamatos támogatásig és fejlesztésig.

A nehézgépjármű kereskedelemmel foglalkozó vállalatok számára kialakított, nemzetközi szinten elismert megoldását a NAXT-ot több mint 30 cég használja a világ minden táján. Ügyfelei között számos Caterpillar kereskedő található meg Amerikától Ausztráliáig. Nevéhez köthető a Microsoft Dynamics közösség eddigi egyik legnagyobb üzlete, amelynek során Ausztráliában, Kínában és több dél-kelet ázsiai országban, többek között Malajziában és Szingapúrban épített ki közel 10 ezer felhasználót kiszolgáló rendszert.

A XAPT a fejlesztői és tudásközpontját Magyarországon működteti. A külföldi projektek során eddig elsősorban a hazai szakembergárda tudására és tapasztalatára támaszkodott, azonban ez elmúlt években kiegészült a helyi irodákban dolgozó amerikai és fülöp-szigeteki munkatársakkal.

2016-ban a cégcsoport 29,6 millió euro árbevételt ért el.

 

Weboldal:

www.xapt.hu

Adatlap az ELITE Growth oldalon:

www.elite-growth.com/xapt

Kapcsolódó videók:

Kapcsolódó hírek:

Magyar vállalatok indították el a londoni tőzsde kereskedését

Hét magyar vállalat vezetője indította el a londoni tőzsde keddi kereskedését abból az alkalomból, hogy részvételükkel startolt el a Budapesti Értéktőzsde és a Londoni Tőzsde Csoport leányvállalataként működő ELITE közös vállalatfejlesztési programja. A BÉT stratégiájával összhangban az ELITE Program célja, hogy nemzetközi színvonalú képzést nyújtson olyan magyar vállalatoknak, melyek később akár egy tőkepiaci forrásbevonást is sikerrel megvalósíthatnak.

Bővebben