Az igényeknek megfelelően kereskedelmi tevékenységét hitelbiztosított nyitott szállításokkal, faktor ügyletekkel egészíti ki. Jelenleg havonta cca. 3-4500 tonna acélterméket értékesít. Beszerzése 12 országból történik, vevőköre magyar, meghaladja a 300 céget.

Működését ISO9001:2009 szerinti minőségbiztosítási rendszer tanúsítja. Tagja a Magyar Acél-és Fémkereskedők Egyesületének. 2016-ban Business Superbrands Díjat kapott, 2017-ben beválasztották a BÉT50 néven futó Budapesti Értéktőzsde kiadványsorozatba.

Jövőbeli terveknek megfelelően a tulajdonosi kör 2019-ben megvásárolta az Acélpartner Kft-t, mely a Carboferr csoport tevékenységét ipari tevékenységgel egészíti ki: nagyteljesítményű lézer és lángvágó berendezésekkel acéllemezek méretre vágását, alakos alkatrészgyártást végez.

Weboldal: 

http://www.carboferr.hu/

Kapcsolódó hírek:

Tizenkettő új hazai cég kezdte meg az ELITE Programot, a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde együttműködésében megvalósuló, a globálisan több mint 1300 résztvevő céget jegyző program képzéssorozatát. Az őszi körben újonnan jelentkező cégekkel együtt a régióban kiemelkedő számban, 36 magyar vállalat vesz így már részt.

Bővebben