A gyorsan növekvő családi cég a kezdeti kicsi pécsi üzletből mára országos hálózattá vált. Jelen vagyunk saját boltjainkkal Budapesten, Debrecenben, Győrben, Pécsen és Szegeden. A regionális boltokból látjuk el a fuvarozókat, kamionsofőröket, szervízeket,  mezőgazdasági cégeket és viszonteladóinkat külföldön és belföldön egyaránt.

Európán belül a legtöbb termék teherautóval kerül a boltok polcaira. Ehhez biztosítjuk a profi rakományrögzítést, a gyakran megsérülő elemeket: lámpák, tükrök stb. Illetve a hosszú utakat megtevő kamionsofőröknek mindent ami ezt az életformát a lehető legkényelmesebbé teszi.

Ezusthajo_2

A modern idők kihívásaként természetesen házhozszállítással és kiváló tanácsadói csapattal segítjük vásárlóinkat a még jobb felhasználói élmény elérésében. Közel 700 milliós árukészletünkkel, 50 kollégánkkal kifejezetten magas rendelkezésre állást tudunk biztosítani az iparág többi szereplőjéhez viszonyítva.

Cégfilozófiánk alapköve a lehető legjobb ár-érték arány nyújtása vásárlóink számára. Beszerző csapatunk és minőségbiztosítási rendszerünk folyamatosan monitorozza az új és már kínálatban levő termékek minőségét, függetlenül annak márkájától vagy származási országától. Ezáltal biztosak lehetünk benne, hogy termékeink helytállnak Európa, Afrika és Ázsia útjain időjárástól és útminőségtől függetlenül.

Weboldal:

www.convoy.hu

Kapcsolódó hírek:

Tizenkettő új hazai cég kezdte meg az ELITE Programot, a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde együttműködésében megvalósuló, a globálisan több mint 1300 résztvevő céget jegyző program képzéssorozatát. Az őszi körben újonnan jelentkező cégekkel együtt a régióban kiemelkedő számban, 36 magyar vállalat vesz így már részt.

Bővebben