Szolgáltatásaik széles skálán mozognak: a növényvédőszerek formálása, csomagolása és az ehhez kapcsolódó logisztikai szolgáltatás mellett csomagolás és formuláció fejlesztést, valamint analitikai szolgáltatást is végeznek.

A piac, melyben tevékenykednek, rendkívüli szezonalitással bír. Az év első négy hónapjában kell megtermelni az éves mennyiség több mint felét, melynek összetételére, mennyiségére jelentős befolyással bír az időjárás. Ennek köszönhetően partnereik megkövetelik a rugalmasságot, gyors reagálási képességet. Hogy ezt teljesíteni tudják, nyolc formálósor, valamint több, mint 40 kiszerelősor áll rendelkezésükre, melyek automatizáltsági fokát folyamatosan növelik. Jelenleg 8 robot segíti a munkájukat, továbbá a közeljövőben a készáru raktáruk nagy részében keletkező forgalmat önműködő targoncák fogják bonyolítani.

Tevékenységüket bérmunkában végzik. Ez azt jelenti, hogy partnereik az éves árbevételük többszörösét kitevő értékű alapanyagot adnak át nekik, azért, hogy a legmagasabb minőségben feldolgozva, határidőre kapják azokat vissza. Így kerülhetnek a Chemarknak köszönhetően a termékek időben a boltok polcaira. A cég folyamatosan igyekszik megszolgálni a beléjük vetett bizalmat. Ennek az állandó erőfeszítésnek egyik bizonyítéka, hogy a legnagyobb partnerüktől (Syngenta) 2018-ban is beszállítói díjat nyertek.

 

Weboldal: 

www.chemark.hu

Adatlap az ELITE Growth oldalon:

https://www.elite-network.com/private-companies/our-companies/chemark-kft

Kapcsolódó videók: 

Kapcsolódó hírek: 

Három újabb magyar cég csatlakozott az ELITE vállalkozásfejlesztési programhoz

A növényvédő szerekkel foglalkozó Chemark, a mindenmentes tésztákat és olajokat gyártó Agri-Corn, valamint az Első Pesti Malom is megkezdték a Budapesti Értéktőzsde és a Londoni Tőzsdecsoport partnerségében működő ELITE vállalkozásfejlesztési Programot. Így 13-ra bővült a vállalatfinanszírozási ismereteket, cégvezetési módszereket és networking lehetőségeket egyaránt nyújtó képzésben résztvevő magyar középvállalatok száma. A BÉT célja a Programmal a sikeres hazai középvállalkozások szintlépésének elősegítése.

Bővebben