A száz százalékban magyar tulajdonú vállalat alapítói és tulajdonosai az ipari és mezőgazdasági gépek piacán szerzett, több évtizedes tapasztalattal bírnak. A gépeladás mellett magas szintű szervizszolgáltatással, alkatrész-értékesítéssel és bérgépflottával, országos értékesítői hálózattal, négy telephelyről szolgálják ki teljeskörűen a mezőgazdaságban, az építőiparban és az iparban érdekelt, több mint ötezer ügyfelük igényeit. A 2010-ben még háromfős vállalkozás egy közel 60 fős munkavállalói létszámmal büszkélkedő középvállalattá fejlődött; s piaci pozícióját tekintve az építőipari munkagépek értékesítésében a legjobb három, a mezőgazdasági gépek forgalmazása terén pedig a legjobb hét vállalat között tudhatja magát stabilan. 2017-ben 385 gépet értékesítettek, és forgalmuk meghaladta a 6.5 Mrd forintot.

Köszönhetően a tudatos piacijelenlét-építésnek és a nemzetközi szakmai életben való aktív részvételnek, a DM-KER Kft. több neves gyártó márkaképviseletét látja el. Elsősorban a Bobcat és a dél-koreai Doosan munkagépek kizárólagos forgalmazója és javítóműhelye, de kínálatukban megtalálhatóak építőipari munkagépek terén többek között az Epiroc (Chicago Pneumatic), a Dynapac, a Weycor, a Viking (Eydescreen), mezőgazdasági gépek terén pedig az Arbos, a Storti, a Willibald, a Tifone és a F.lli Annovi gyártók termékei is. A termékpalettát folyamatosan bővítik, a piaci igényeknek megfelelően.

Meggyőződésünk: ami nem fejlődik, az romlik. Mi a folyamatos és tudatos, akár másokat is inspiráló fejlesztés mellett köteleztük el magunkat. A DM-Ker Kft. számára most jött el az a pont, hogy gyorsan növekvő vállalkozásból hatékony középvállalattá váljon, amihez az ELITE program keretében megszerzett tudást is felhasználjuk. Magunkévá tettük egyik legrégebbi ügyfelünk, a világ egyik legnagyobb építőipari gépgyártójának, a Doosannak a jelmondatát: ma építjük a holnapot.”

 

Weboldal: 

https://dmker.hu/ 

Kapcsolódó hírek: 

Újabb öt hazai cég csatlakozott az ELITE vállalkozásfejlesztési programhoz

Újabb öt magyar vállalat csatlakozott a Budapesti Értéktőzsde és a Londoni Tőzsdecsoport vállalatfinanszírozási ismereteket, cégvezetési módszereket és networking lehetőségeket nyújtó együttműködéséhez, az ELITE Programhoz. Az IT-szolgáltatásokat nyújtó Gloster, az építőipari gépeket értékesítő DM-KER, a légtechnikai fókuszú Columbus Klíma, a Szallas.hu, valamint a munkaruha-textil kereskedő Textura ezennel a képzésben jelenleg résztvevő 12 magyar középvállalat mellé társulhat.

Bővebben