Hogyan nyaral a hazai kisbefektető és a profi alapkezelő? Vajon létezik-e számukra a nyári uborkaszezon? Milyen pozíciókkal érdemes elmenni üdülni mobiltelefon nélkül? Hogyan viselkedik a tipikus magyar részvénykereskedő a nyári szünet alatt?

Ezekre a kérdésekre nyújtanak hamarosan választ Virág Ferenc, a Random Capital alapítója, valamint Pallag Róbert, a Generali Alapkezelő befektetési területének vezetője a soron következő BÉT e-Akadémia online előadásán.

Az ingyenes webináriumot 2020. július 15-én 16:00 órától élőben közvetíti a Budapesti Értéktőzsde.

A további részletekért és a Facebook Live közvetítésért kérjük, kövesse figyelemmel a BÉT Facebook oldalát, valamint a BÉT e-Akadémia Facebook eseményét!

Előadóink:

Pallag_eAkademia.jpg


Pallag Róbert 

befektetésekért felelős vezető, CIO,
Generali Alapkezelő Zrt.

A Generali Alapkezelő Zrt. befektetési igazgatója, egyben globális részvénypiacokért és stratégiai portfólió-allokációs döntésekért felelős vezető portfólió menedzsere.

 

Közgazdász diplomáját 2003-ban szerezte a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem pénzügy szakirányán. 2002 és 2006 között a Portfolio.hu elemzőcsapatának tagja, 2005 során a Bournemouth Business School szakmai kurzusának hallgatója. A Privátbankár Klasszis 2018-as díjátadóján a Generali Spirit Származtatott Alap 3 éves visszatekintő teljesítménye alapján a legjobb három hazai származtatott alap között szerepelt.

 

A BÉT e-Akadémiáról

A BÉT e-Akadémia a korábbi, népszerű BÉT Akadémia megújult, digitális kiadása, amely online előadásait élő közvetítéseken keresztül hozza közelebb a Tőzsde az érdeklődő lakosság részére. Mivel a közvetítések limitált hozzáféréssel valósíthatók meg, a webináriumokon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációt mindig az egyes webináriumokat megelőzően kell elvégezni. 

Az előadássorozat keretében a magyar tőkepiac meghatározó szakértői mutatják be a tőzsde világát olyan izgalmas témákra fókuszálva, mint a tőzsdepszichológia, a hazai és külföldi részvénybefektetések, a gazdasági hírek piacokra gyakorolt hatása vagy az aktuális piaci trendek.