Nyolc hónapos fejlesztői munkát követően teljesen megújult a Budapesti Értéktőzsde honlapja (www.bet.hu). Az aktuális felhasználói elvárásoknak megfelelően kialakított weboldal jól áttekinthető menürendszerrel, többféle szempont szerint rendezhető adattáblákkal szolgálja ki a tőzsdézés iránt érdeklődőket. A megújult honlap jól illeszkedik a tőzsde új stratégiájába, melynek egyik kiemelt célja a vállalati szektor, a befektetők és a lakosság hatékonyabb megszólítása, valamint a tőzsdei befektetések iránti bizalom növelése. A változás részeként az év elején megújult a BÉT logója, és teljes arculata, most pedig elindult a legújabb felhasználói elvárásoknak megfelelően kialakított bet.hu oldal.

A honlap átalakításának egyik legszembetűnőbb változása a nyitóoldalon látható, melyen immár kiemelt helyen szerepel a BUX index értéke, a tőzsde aktuális részvénypiaci kapitalizációja, valamint a napi részvényforgalom is. További újdonság, hogy a dinamikus táblázatoknak és grafikonoknak köszönhetően néhány pillanat alatt áttekintést kaphatunk a releváns piacokról, és az adatletöltéseket egyetlen oldalon intézhetjük.

Az új weboldal minden népszerű platformról, így asztali számítógépről, mobilról, tabletről is elérhető. A bet.hu többszintű menürendszerrel, valamint találati javaslatokat felkínáló keresővel segíti a tájékozódást.