A kereskedési adatok mellett egyre növekvő jelentőségűek az egyéb piaci információk: a hírek, közzétételek, az elemzések alapjául szolgáló historikus adatsorok. A BÉT – nem utolsósorban honlapja segítségével – információs szolgáltatások széles körével igyekszik megfelelni ezeknek az igényeknek.

Az alábbi oldalak segítséget nyújtanak abban, hogy Ön minél könnyebben megtalálja az Ön céljainak leginkább megfelelő megoldást, ha szeretne hozzájutni a BÉT kereskedési adataihoz és egyéb tőzsdei információkhoz.

Kereskedési adatok elérhetősége:

A BÉT a valós idejű, késleltetett és nap végi tőzsdei kereskedési adatokat hivatalos adatszolgáltatóin keresztül juttatja el a végfelhasználókhoz: intézményi és magánbefektetőkhöz, elemzőkhöz, a média képviselőihez.

Ha Ön befektetőként, végfelhasználóként szeretne hozzájutni a BÉT kereskedési adataihoz, kérjük, olvassa el tájékoztatónkat, illetve vegye fel a kapcsolatot a hivatalos adatszolgáltatók listájában alálható adatszolgáltató cégekkel.

Ha az Ön cége olyan célból kíván hozzájutni a BÉT kereskedési információihoz, hogy felhasználja és harmadik feleknek továbbadja azokat, kérjük, olvassa el adatszolgáltatási irányelveinkről szóló tájékoztatónkat.

A leggyakrabban felmerülő kérdésekre választ kaphat a BÉT-honlap GYIK szekciójában.

Szerződött adatszolgáltatói számára a vendor zárt oldalon a BÉT további tudnivalókkal, letölthető anyagokkal szolgál.

A kereskedési adatok szolgáltatásával kapcsolatos bővebb információért kérjük, forduljon a BÉT munkatársaihoz.

Egyéb, a kereskedéshez kapcsolódó információk elérhetősége:

A BÉT honlapjáról a historikus kereskedési adatok széles skálája tölthető le ingyenesen. Bármilyen egyéb adatkéréssel kérjük, forduljon a BÉT Információs központjához.

A BÉT-en kereskedett termékekről részletes, naprakész információk, úgynevezett referenciaadatok nem csupán a vendori adatszolgáltatáson belül, hanem a BÉT honlapján is számos formában elérhetők.

A BÉT rendszeresen készít és publikál statisztikákat, elemzéseket a piac alakulásáról.

A BÉT honlapja a kibocsátók, szekciótagok és maga a Tőzsde számára is közzétételi helyként szolgál. A megjelentetett híreket és közzétételeket, csakúgy, mint a híradatbázishoz kapcsolódó kereső funkciót, a BÉT ingyenesen elérhetővé teszi.