Gulyas_Peter_final.jpg

Gulyás Péter
Vezérigazgató,
Quadron

Gulyás Péter 2014 eleje óta áll a vállalat élén és a Quadront ezalatt a globális kiberbiztonsági üzletszférába vezette. Elképzelése az, hogy a Quadronauts személyesen kiválasztott tehetségeinek közreműködésével természetesen és mesterségesen is növelje a cég méretét, miközben a lehető legjobb teljesítményt nyújtják. Ezzel a metódussal biztosítva az ügyfelek eszközeinek védelmét, valamint felkészítve őket a fennálló és a jövőben lehetséges kibernetikus kihívásokra.


Elkötelezett, valódi globális vezető, aki empátiával rendelkezik az emberei iránt és a vállalat működési modelljének, a lean menedzsmentnek központi figurája. Erősen elkötelezett a vállalat jövőképe, küldetése, stratégiája és alapértékei iránt. A vállalat belső növekedésére irányuló figyelme éppen olyan erős, mint küldetéstudata, hogy a Föld különböző pontjai felé terjeszkedjen.

Szekeres_Balazs_final.jpg

Szekeres Balázs
Műszaki vezérigazgató,
Quadron

Szekeres Balázs pályafutását az Ernst and Young vezető tanácsadójaként kezdte. Ezután több szervezet mellett az Országos Hálózati Biztonsági Központnál dolgozott, ahol technikai igazgatóként részt vett egy nemzetközileg beágyazott és elismert kiberbiztonsági központ (CERT-Hungary) létrehozásában és sikeres működtetésében. Pályafutását informatikai biztonsági igazgatóként folytatta a NISZ-nél, majd az Erste Bank információbiztonsági vezetőjeként egy közel 20 fős, információs és kiberbiztonsági csapat irányításával bízták meg.

 

A mérnöki csapat vezetése és a technológiai stratégia továbbfejlesztése mellett a Quadronnál Balázs feladata olyan szolgáltatások fejlesztése, mint a sebezhetőségi tesztek, a QSOC és a QSOS szolgáltatások, valamint termék- és vállalati bemutatóközpontok létrehozása.

Solymos_Akos_final.jpg

Solymos Ákos
Oktatási üzletág vezető és szenior kutató
Quadron

Solymos Ákos a korai kétezres években IT biztonsági tanácsadóként dolgozott, majd 2005-ben csatlakozott Magyarország egyik legnagyobb bankjának információbiztonsági csoportjához. Itt az ő felelősségi körébe került a teljes magyar bank és a leányvállalatainak információvédelme. A bankban töltött közel egy évtized alatt komoly tapasztalatokat szerzett, több sikeres nemzetközi szakmai vizsgát és minősítést is magáénak tudhat (CISM, CRISC, ISO27001LA, ISO22301LA). 2015. év közepén csatlakozott a Quadron Kibervédelmi Szolgáltató Kft-hez, ahol jelenleg az Oktatási és K+F területet vezeti.

 

Az elmúlt években társszerzőként részt vett a Neumann János Számítógéptudományi Társaság (NJSZT) IT biztonság közérthetően című könyvének megalkotásában, valamint szakmai anyagokkal járult hozzá a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Elektronikus információbiztonsági vezető képzés tananyagaihoz. Ákos a szerzője a Frici, Fülöp és a hackerek című könyvnek, amely segítség a gyermekeknek és szülőknek egyaránt megérteni és elkerülni a kibertér veszélyeit.

Balázs Zoltán negyzet.jpg

Balázs Zoltán
Head of Vulnerability Research Lab
CUJO AI

Zoltán a Vulnerability Research Lab vezetője az okos otthonok biztonságára szakosodott CUJO AI-nál.

 

A CUJO AI előtt technológiai vezetőként tevékenykedett egy AV Tester vállalatnál, 5 évet töltött el pénzügyi területen IT biztonsági szakértőként, illetve senior IT biztonsági tanácsadóként is dolgozott két évig a Big Four vállalatok egyikénél. Elsődleges szakterületei közé tartozik a penetrációs tesztelés, a malware elemzés, a számítógépes kriminalisztika, valamint a biztonsági ellenőrzés. 

 

Megtalálta és nyilvánosságra hozta az IP kamerák gyenge pontját, amelyet a Persirai botnet használt ki mintegy 600 000 kamerán keresztül.

Világszerte számos információ biztonsági konferencián vett részt előadóként: többek között a DEF CON, SyScan360, SAS2018, Virusbulletin, Disobey, Deepsec, Hacker Halted USA, Botconf, AusCERT, Nullcon, Hackcon, Shakacon, OHM, Nopcon, Hacktivity, vagy az Ethical Hacking.

Bereczki Tamás_hr.jpg

Dr. Bereczki Tamás, CISM, CRISC, CIPP/E
ügyvéd, partner
Provaris

Tamás adatvédelmi, információbiztonsági, informatikai és technológiai ügyekre specializálódott ügyvéd. Jogászként folytatott szakmai pályafutása mellett 2011-ben mérnök informatikus diplomát szerzett. Ezt követően magyarországi regionális, illetve globális pénzintézeteknél dolgozott információbiztonsági és adatvédelmi területeken, majd szintén ezeken a területeken az egyik Big4 tanácsadója, majd egy globálisan nemzetközi ügyvédi iroda adatvédelemre, kiberjogra és telekommunikációs jogra specializált együttműködő ügyvédje volt. Jelenleg a Provaris adatvédelmi és technológiai praxisának társvezetője.

 

Tamás kiterjedt tapasztalattal bír az információbiztonság és adatvédelem menedzsment, kockázat menedzsment, adatvédelmi hatásvizsgálatok, kockázatelemzések, ISO 27001 szabvány szerinti irányítási rendszerek bevezetésével és auditálásával, adatvédelmi irányítási rendszerek menedzselésével, incidens és cybersecurity menedzsmenttel, beszállítói, valamint felhőszolgáltatások jogi compliance, adatvédelmi megfelelőség és kockázatkezelésével kapcsolatban.

 

Több jogügylet technológiai és IT aspektusaival kapcsolatban adott tanácsot, illetve több informatikai auditot is végzett. Rendszeresen ad adatvédelemmel, adatvédelmi irányítással, információbiztonsággal és kiberbiztonsággal, technológiai szabályozással kapcsolatban tanácsot elsősorban globális gyógyszeripari, autóipari, IT szolgáltató, egészségügyi szolgáltató és repülőgép-társaság ügyfelei számára.