Az esemény az OTP Bank vezérigazgató-helyettesének köszöntőjével vette kezdetét, amelyben Csányi Péter egy vállalkozás fejlődési pályájának elengedhetetlen kritériumait ismertette, például az innováció fontosságát. A köszöntőt Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatójának nyitóelőadása követte. A konferencia programjában több kiemelt előadás is helyet kapott: Tardos Gergely, az OTP Bank vezető elemzője átfogó régiós makrogazdasági elemzést nyújtott, Schin Lotár, az OTP Bank Mesterséges Intelligencia Központjának vezetője a digitális innovációk pénzügyi szektort érintő hatásait ismertette, míg Balogh Petya, a STRT Holding vezérigazgatója a mesterséges intelligencia gyakorlati alkalmazása kapcsán fejtette ki gondolatait.

Az AI a rendezvény kerekasztal-beszélgetésén is a fókuszban maradt: a beszélgetés résztvevői, köztük Dombi Gergely (Sonrisa), Jóföldi Endre (Precognox), és Jámbor Péter (Netlock), az innováció, az AI alkalmazásai és a kiberbiztonság címszavak mentén osztották meg tapasztalataikat, Bácsfalvi András, az EY vezető tanácsadója pedig moderátorként támogatta a diskurzust. A beszélgetés során továbbá a digitalizációt, a középvállalatok fejlődését támogató digitális eszközöket, a mesterséges intelligencia jövőképét és a kapcsolódó adatvédelmi és compliance kérdéseket is érintették a szakértők.

Az esemény záró, networking része lehetőséget biztosított a résztvevők számára, hogy tovább mélyítsék üzleti kapcsolataikat és megvitassák a nap során felvetett ötleteket. A BÉT50 Klub 2024-es eseménye ismét bizonyította, hogy a magyar vállalatok elkötelezettek amellett, hogy élen járjanak a pénzügyi- és technológiai innováció terén.

A BÉT50 Klub rendszeres megrendezése egyedülálló lehetőséget teremt, hogy a magyar vállalatok vezetői folyamatosan tájékozódjanak az új piaci trendekről és technológiákról, miközben kiemelkedő kapcsolati tőkére tehetnek szert, elősegítve ezzel az üzleti stratégiák fejlesztését és a versenyképesség növelését.

A BÉT50 Klubról

A BÉT minden évben nagyszabású középvállalati konferencia keretében teszi közzé saját kiadványát, a BÉT50-et. A kiadvány évente 50 olyan magyar tulajdonú vagy kötődésű vállalatot mutat be, amelyek szakmaiságuk, üzleti tapasztalataik, innovatív eljárásaik és sikereik révén inspirációval szolgálnak a magyar piac számára.

A BÉT50 Klubok ezeknek a vállalatok, illetve vezetőiknek szólnak. A zártkörű rendezvényen a komoly növekedési potenciállal rendelkező középvállalatok, tőzsdei kibocsátók üzleti és szakmai vezetői mutatják be az aktuális piaci folyamatokat, amelyet a résztvevők később könnyed hangulatú beszélgetés keretében megvitathatnak, továbbá új kapcsolati tőkére is szert tehetnek.

Sajtókapcsolat

BÉT Kommunikációmedia@bse.hu; www.bet.hu