Milyen ösztönzők vannak a piacon?

A kibocsátók bevonzása érdekében két lényegi ösztönző is elérhető a BÉT Xtendre kívánkozó kibocsátók számára. A Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alapban több tíz milliárd forint forrás áll rendelkezésre azoknak a vállalatoknak, amelyek a BÉT Xtendre bevezetik a részvényeiket, valamint a tőzsdére lépéshez kapcsolódó felkészüléshez is elérhető állami támogatás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében.

Milyen díjakkal lehet számolni?

A BÉT Xtend-en lényegesen alacsonyabb kibocsátói díjak vannak, mint a BÉT szabályozott piacain:

  BÉT Xtend Szabályozott piac
Bevezetéssel kapcsolatos díjak 500.000 Ft (információs dokumentum jóváhagyási díj) 1,1 millió Ft (tájékoztató jóváhagyási díj)
Forgalomban tartási díj/év Kapitalizáció 0,005%-a, de legalább 500.000 Ft, illetve legfeljebb 3.000.000 Ft, lásd továbbá a díjszabályzat 1.3.2.2. pontját  3.600.000 – 18.000.000 Ft

 

Kijelölt tanácsadói díjak
Éves díjak 500.000 Ft

ELITE Program - Nemzetközi vállalatfejlesztési képzés

A színvonalas nemzetközi képzés jóval több, mint oktatási program. A csatlakozó vállalatoknak és vezetőiknek kapcsolatépítési lehetőségük is nyílik hasonló méretű és tevékenységű európai nagyvállalatokkal, befektetőkkel, kereskedelmi bankok képviselőivel és tőzsdei szakemberekkel való találkozásra.

Tudjon meg róla többet!